Real Time Analytics

Team play

Een Fair Talk workshop is een goede basis voor teambuilding. Daarom hebben wij een team play programma samengesteld dat u kunt inzetten voor een origineel, leuk én leerzaam teamuitje. Even uit de dagelijkse omgeving, even de druk van de ketel, tijd voor ontspanning. Maar ook aandacht voor ontwikkeling en versteviging van het team.

Ons team play programma combineert creativiteit en de basis van geweldloos communiceren op ontspannen wijze. Het programma bestaat uit uitleg van het principe van geweldloze communicatie volgens Fair Talk, inclusief feedback geven en ontvangen. Het creatieve deel bestaat uit het maken van een schilderij. Zo leren de deelnemers spelenderwijs de geleerde principes van Fair Talk in de praktijk te gebruiken. Elementen die hierbij naar voren komen zijn creativiteit, overleg, luisteren, beslissen, initiatief nemen, informatie overbrengen, ontvangen en vertalen, omgaan met tijdsdruk en … niet te vergeten: plezier hebben met je collega’s.

Locatie
Wij beschikken over een goede locatie in de buurt van Hengelo (Ov), in een rustieke omgeving. Natuurlijk kunnen we team play ook op een andere, door u gewenste, locatie organiseren.

Dagindeling
Het programma is maatwerk. We sluiten aan op de wensen van uw organisatie. Daarom stellen we de dagindeling in overleg op. Daarbij bespreken we eventuele thema’s, conflicten of andere aandachtspunten voor het team die behandeld kunnen worden, lunchwensen en de mogelijkheid van een afsluitend diner en/of borrel. En niet geheel onbelangrijk: we spannen ons in om het programma vorm te geven naar de budgettaire mogelijkheden.

Verandering begint waar bewustzijn wordt verruimd

Let the beauty of what you love be what you do.

Rumi